Popularni postovi

subota, 24. travnja 2021.

OBLIKOVANJE TIJELA SLIMA BELLA

Kako oblikovati tijelo?Oblikovanje tijela:OVO BI MOGAO BITI INTERESANTAN ČLANAK O MRŠAVLJENJU,KO IMA PRILIKU PROVJERITI NEKA PRENESE DRUGIMA,SADA ĆE BITI UKRATKO OPIS KAKO TO SVE IDE:

REPORTAŽA IZ CENTRA ZA OBLIKOVANJE TIJELA SLIMA BELLA
u kojem odnedavno žene koje žele smršavjeti imaju i psihološku podršku pod vodstvom psihoterapeutkinje prof. Mare Orehovec.
U centru Slima Bella klijentice prolaze kroz jedinstven program vježbanja koji traje od 20 do 30 minuta i to pod infracrvenom svjetlošću koja prodire u tkivo do 4 centimetra dubine i zagrijava ga te skraćuje potrebno vrijeme treninga...
U zagrebačkom centru za oblikovanje tijela Slima Bella, namijenjenom isključivo ženama, odnedavno je u programe mršavljenja uključena mogućnost psihološke podrške u obliku individualnog savjetovanja te radionica na kojima se mogu naučiti novi načini odnošenja prema sebi, svome tijelu i prehrani.

Jedinstven program mršavljenja

“Vježba se 20 do 30 minuta na temperaturi od 37 Celzijevih stupnjeva, jer je znanstveno dokazano da upravo na toj temperaturi enzimi najbrže razgrađuju masne stanice, i pod infracrvenom svjetlošću koja prodire u tkivo do 4 centimetra dubine i zagrijava ga te skraćuje potrebno vrijeme treninga. Nakon vježbanja osoba ide u saunu ili u SPA kapsulu SlimLine. Djelovanje te kapsule, u kojoj se tijekom tretmana leži, temelji se na kombinaciji topline, LED svjetlosti različitih boja, infracrvene svjetlosti, čistog kisika, vibracijske masaže i aromaterapije. To sve zajedno ubrzava metabolizam, potiče lučenje hormona leptina koji je regulator apetita te pomaže u mršavljenju, detoksikaciji organizma, učvršćivanju kože i pomlađivanju. Osobe koje imaju problema s celulitom i masnim naslagama na području od koljena do struka mogu voziti termo-bicikl koji dubinski zagrijava potkožno tkivo i ubrzava rad limfnog sustava. Cijeli ovaj program mršavljenja nazivamo SPA liposukcijom jer se njime na potpuno neinvazivan način mogu postići efekti slični liposukciji, to jest uklanjanje masnih naslaga na kritičnim dijelovima tijela”, rekla je Marijana Kliček.

Informacije:
Slima Bella, Radnička cesta 1a, Zagreb,
tel. 01 6055888,
www.slimabella.hr

Sada o onome što misle drugi za ovu vrstu oblikovanja tijela:



MRŠAVLJENJE,OBLIKOVANJE TIJELA,SLIMA BELLA,MRŠANJE,MRŠAVLJENJE PRIRODNO,BEZ LIJEKOVA MRŠVITI,

Nema komentara:

Objavi komentar