Popularni postovi

subota, 15. travnja 2023.

Krema za vene

Kreme za vene su sve traženije na tržištu,ima ih od raznih proizvođaća,slučajnim otvaranjem jedne stranice ova krema se ponudila,možete uzeti od bilo koje firme kremu za vene,a ovdje je samo opis kako djeluje ta krema i koliko košta,jer to po mnogima i najvažnije poslije djelotvornosti:BILJKE KOJE OLAKŠAVAJU
TEGOBE KOD PROŠIRENIH VENA

Proizvodi za njegu nogu sadržavaju, osim ekstrakata djelotvornih biljki, jedan dio visokog postotka ekstrakta kvalitetnog indijskog kestena. Svi proizvodi iz linije za njegu su međusobno usklađeni, ali se mogu koristiti i pojedinačno. Djelotvorni su kod umornih i opterećenih nogu, za osobe koje moraju puno vremena stajati.
Spriječite proširenje vena. Prikrijte ružne vene, vidljive ožiljke i crvenilo.
Venen Ex jača tkivo i smanjuje bolove u nogama. Veno Night preporučuje se kao dodatak uz Venen Ex. Krema na bazi biljaka je produžetak učinkovitog liječenja noću.

ili
Za trenutni ućinak Roll On osvježava vene jer sadrži dodatne sastojke koji hlade i ublažavaju bolove u trenu. Upotrebljavamo gel koji hladi i ublažava bol. Za optimalnu terapiju 2-3 puta dnevno umasirati u bolna podrućja, ali ne koristiti ako postoje otvorene ranice.
Cijena jednog pakovanja je oko 120-1.30 kn
forumi za proširene vene i ove preparate ,nema mnogo informacija,a opet nekome će pomoći da se odluči za da ili ne.
prvi forum,drugi forumtags:Venen Ex krema,Veno Night, Venen Ex.,VENEN EX ROLL ON,gel , bolVenen Ex krema,

Nema komentara:

Objavi komentar