Popularni postovi

ponedjeljak, 27. ožujka 2023.

PAPAR I KANDŽE antireumatska krema

Antireumatska krema je prirodni preparat.Kako djeluje i kako se korsiti ova antireumatska krema možete odmah saznati ,kao i cijenukoštanja,iako ste sve već vjerujem vidjeli na Tv reklamama,ipak pročitajte i ovo:Ova, nova antireumatska formula prava je blagodat za ublažavanje bolnih i upalnih procesa kod reumatskih oboljenja, kosti, zglobova i mišica. Sadrži bogatio udio ekstrakta vražje kandže, etericna ulja papra i klincica te tinkturu capsici.
  • Crni papar (lat. Peper nigrum)aktivira i potice cirkulaciju, ublažava grceve, poboljšava tonus mišica. Pomažeu tretiranju reumaticnih bolova, napetosti i ukocenosti mišica, bolova u križima i sl.
  • Vražje kandže (lat. harpagophytum procumbens) u svom sekundarnom korijenusadrže sastojak harpagosid, koji djeluje antireumatski i protuupalno, te potice eliminiranje toksina nakupljenih oko zglobova. Stoga su vražje kandže prava pomoc kod upala i bolova u zglobovima, križobolje, išijasa, artroze, gihta, artritisa i drugih reumatskih oboljenja.
  • Klincic (lat. Syzygium aromaticum) djeluje antisepticno, grije i osvježava. Pomaže kod reumatskih tegoba.
  • Kapsaicin je prirodni alkaloid iz ljute paprike. Primjenjen na koži izaziva osjecaj žarenja i hiperemiju što pomaže u ublažavanju reumatske boli.
Kombinacijom ovih ljekovitih sastojaka dobili smo vrlo ucinkovitu antireumatsku formulu. 
Stoga ublažite reumatske tegobe na prirodan nacin i pri tome koristite antireumatsku kremu Papar i kandže.
Nacin primjene:
Kremu nanijeti na tretirani dio tijela, posebno na zglobove, te lagano utrljati dok se ne upije. Primjenjuje se više puta dnevno, ovisno o potrebi (dva do tri puta).
Papar i kandže antireumatska krema registrirana je kao kozmetika s posebnom namjenom,odobrena od Ministarstva zdravstva RH.
Stucnost i kvalitetu proizvodnje po visokim standardima dokazuje medunarodni certifikat"ISO 9001-2000". A kvalitetu i ucinkovito djelovanje proizvoda osigurava iznimno bogati udio kvalitetnih sastojaka kao i zaštitni znak"farmaceutska kvaliteta", kontrolirano i provjereno labaratorijskim testiranjem.

Ko se odlučio za ovo , cijena je 80 kn.

Da sada vidimio što pišu oni koji su to sve isprobali:

forum ,nema baš mnogo komentara,alioni u nevolji će zasigurno osegnuti za ovim proizvodom ,samo moramo sačekati da oni kažu svoje mišljenje.

tags:PAPAR I KANDŽE antireumatska krema,antireumatska krema,prirodno za reumu,noviteti za zdravlje idr.


Nema komentara:

Objavi komentar