Popularni postovi

petak, 7. travnja 2023.

ALERGOSTOP


Alergije su napale sa svih strana sada će biti opisana jedna vrsta lijeka protiv alergijskih reakcija i slabljenja imuniteta:

Danas smo izloženi hiljadama toksina koji dovode do alergijskih reakcija i slabljenja imuniteta.
 Alergije su toliko rasirene da nema čovjeka na planeti koji ih nema bar u nekom obliku. Stalni rast broja pacijenata sa alergijskim reakcijama u neposrednoj je vezi sa modernim načinom življenja.
Pretjerana upotreba hemikalija, aditiva, i hormona u proizvodnji hrane, život u izolovanim objektima i stetni gasovi iz atmosfere ne pogoduju našem imunološkom sistemu. Alergija se javlja usljed suviše agresivne reakcije organizma na supstancu sa kojom je dosao u dodir preko kože ili udahnuo u tijelo.
Najcesce i najpoznatije alergijske reakcije jesu polenska groznica i senska kijavica. Posle prvog kontakta sa alergenima organizam stvara antitela a kod drugog kontakta vec stvorena antitela prepoznaju navedene alergene i bore se za odbranu organizma putem zapaljenskih reakcija.
Kod sinusa dolazi do jake sekrecije koja blokira disajne puteve a kod astme do spazme bronhija. Ako se polenska groznica ne leci moze da dovede do ozbiljnih problema kao sto su astma i hronicna upala sinusa.

ALERGOSTOP – biljne kapi, efikasne su u primeni kod hronicne upale sinusa, alergijskog sinuzitisa, kod polipa i cisti u nosu.

Sastav: Geranium robertianum, Equisetum arvense, Hypericum perforatum, Betula alba, Quercus robur, Mentha longifolia, Ocimum basilicum, Ecballium elaterium.
Pakovanje neto 5 ml. Cena: 450,00 din.

Forum za preparate za alergiju:ovdje, i ovdje(ovo su prevodi) ili ovdje,ko zna možda nađete sebi nešto za alergije.

tags:alergije ,imam alergiju,alergostop,liječi alergiju,samo alergostop liječi alergiju,noviteti za alergije

Nema komentara:

Objavi komentar